Informació de contacte

GESTIPLAC, SL

Polígon Industrial Les Basses, 9 - 25244 Fondarella - Lleida icon_widget_image 973 673 129 icon_widget_image administracio@gestiplac.cat
Image Alt

Qui som?

Qui som?

Gestiplac

Empresa especialitzada en sistemes de construcció seca a base de guix laminat, instal·lació de cels rasos, aïllaments tèrmics, acústics i solucions de protecció passiva contra el foc.

.

Creada el 2014, estem capacitats per a construïr el teu projecte, junt amb un equip format per personal tècnic altament qualificat, amb gran experiència en tot tipus de construccions.

El principal objectiu de Gestiplac, és conseguir la plena satisfacció dels nostres clients aportant una bona planificació per poder complir amb els terminis d’execució, sense deixar de banda la qualitat i ètica en els treballs.

Ètica, compromís, esforç, constancia, competitivitat i qualitat, son molt més que paraules i defineixen els nostres valors.

Estem especialitzats en:

Construcció // Edificació; grans constructores i enginyeries confien en nosaltres per la nostra eficacia i capacitat per a coordinar grans equips.

Oficines // Comerços; solucions per a adequacions, distribucions, replantajaments i/o rehabilitació d’espais de treball, o punts de venda.

Interioristes // Particulars; solucions per a la execució de reformes, rehabilitacions i/o insonoritzacions d’habitatges, negocis o locals comercials.

Magatzem de 550 m2 situat a peu d’autovia A2 (Lleida – Barcelona), amb estoc permanent de material constructiu,
el qual agilitza i simplifica l’obra en l’execució dels terminis establerts.
Gestiplac

Assesorament

Equip tècnic altament qualificat per assesorar-te en la planificació i execució del teu projecte.

Qualitat

Treballem amb materials de primeres marques, per a la qualitat i durabilitat de l'obra.

Experiència

Més de 30 anys d'experiència en el sector, en favor de la construcció, i per resoldre possibles incidencies constructives.

Membres:

Logo Ad'ip

Associació d’instal·ladors de sistemes de construcció seca, falsos sostres, aïllaments i revestiments.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.